Hvem er jeg?

Kort sagt …

Jeg er meget passioneret og har et bankende hjerte for de børn og unge, der ikke trives.

Jeg har længe været nysgerrig på, hvad det er vi skal ændre, så vi får nogle unge mennesker med et stærkt og balanceret selvværd og et mere kærligt selvbillede, så de kan udleve det de drømmer de om og undgå de mange psykiske lidelser, som er stigende hos vores unge mennesker 

Sådan behøver det ikke at være! -og det er min drivkraft og årsag til at jeg i dag arbejder som trivselsmentor, selvværdscoach og aromaterapeut 

Jeg hjælper blandt andet tween- og teenagere, men OGSÅ deres forældre med et SELVVÆRD i BALANCE. Sammen udfolder vi styrker og det unikke design, så den unge forstår sig selv bedre, får et mere kærligt selvbillede og lærer at ÆRE sin power og personlighed, så h*n trygt kan udfolde sig og stå stærkt og groundet uden at føle sig forkert eller mindre værd.

Jeg er vild med personlig udvikling til mennesker i alle aldre og har en pædagogisk baggrund og coachende tilgang.

Jeg er både certificeret børne og unge yoga og mindfulness lærer og coach med specialer indenfor konflikthåndtering, skyggevejledning og livsdesign. Derudover er jeg også ved at dygtiggøre mig indenfor Human Design, essentielle olier og aromaterapi. Jeg arbejder med helheden, og tilbyder Aroma Massage for større kropsbevidsthed, velvære og livsglæde.

Jeg har arbejdet mange år med udsatte og sårbare børn  og unge -både indenfor specialområdet og i skoleverdenen samt været frivillig rådgiver på Børnetelefonen. 

Jeg brænder for det gode liv, naturlig sundhed og et liv i balance på alle områder, og har fokus på helheden, mindset og det vi kan  ændre, når vi voksne og/eller vores tweens og teenagers selvværd bøvler og er i mistrivsel.